Jdi na obsah Jdi na menu
 


Navštívili jsme Daisy.

11. 4. 2009
...11.4.2009 jsem po dlouhé době opět navštívila vizovické stáje u Petry Kostruhové. Mladší sestra Karolína měla pár dní před tím úraz z pádu z Hestrika a chtěla, abych s ní do Vizovic za Hesťou zajela a trochu jí ho opracovala aspoň v kruhovce.

Zároveň, když už jsem byla ve Vizovicích, jsem chtěla vidět Daisy. Museli jsme si ji odlapit v ohradě. Na úvaze jsme ji vyčistili a šli s ní na jízdárnu, aby mi Kajos ukázala co spolu vyvádí, když na jízdárnu jdou.

Daisy udělala pár koleček na lonži kolem Kajos a občas se šprajcla, že půjde za ostatníma koňma :-)) No jo, poník :-)) Ale jinak byla hrozně mazlivá.

Nafotila jsem spoustu fotek Daisuli i Hestrika pod sedlem - zde.

Daisy bohužel před několika měsíci, možná už to bude i rok, přišla ve výběhu o oko:-( Zřejmě se zranila o větve keřů nebo stromů. Nic méně se s tím Daisula velice dobře vyrovnala a chová se jako by viděla krásně na obě očka.

Jinak se má Daisy u Petry velice dobře. Kajos se snaží za ní i za Hestrikem jezdit jak nejvíc jí to čas dovoluje, a oba koníci jsou pěkně kulatí, napapkaní a spokojení. Za Daisy občas zajede i malá Míša (neteř 3roky) a už se na ní snaží rajtovat :-))

Obrazek