Jdi na obsah Jdi na menu
 


Czech Paint Horse Show Jubilee 2013

12. 8. 2013

 

Czech Paint Horse Show Jubilee 2013

 

sobota 10.8.2013

 

 

Na tento den jsme se se Saj připravovaly pár měsíců a když nastal pátek 9.8.2013, kdy jsme měli Saj převážet do Kostelan, začala stoupat nervozita. Přípravy byly veliké a kolem 15h jsme Saj naložili a fičeli jsme na ranč Kostelany. Tam už ji čekal krásně nastlaný box ve stáji, kde jsme ji hned dali a ona se vrhla na seno... No a my si šli obhlídnout terén, předat její průkaz na veterinární přejímku a zjistit, kdy a kde se bude konat klinika, kterou měl pořádat před paint show přímo pan rozhodčí Butch Cars. 

 

Kolem 17h jsme vzali Saj na jízdárnu, kde jsem ji vylonžovala a připomněla jí pár prvků trailu. Pak jsme ji dali opět do boxu a šli na kliniku, kde jsem se dozvěděla spoustu potřebných informací k různým disciplínám, kterých jsme se se Saj měly účastnit. Butch byl vstřícný a odpovídal nám na všechny naše otázky (samozřejmě přes překladatelku).

 

Po klinice jsem si obkreslila plánek trailu, a šlo se koupat Saj a zaplétat jí hřívu. Pak jsme jí navlíkli pyžamo, dali jí večeři, pusu na dobrou noc a odjeli jsme domů a Saj nechali tam. 

 

V sobotu v 7h ráno jsme za ní zas dojeli a začlo chystáníčko na závody. Letošní paint show byla vyjímečná tím, že přijeli dva rozhodčí. Butch Cars přijel z Ameriky a po jeho boku byla německá rozhodčí Michaela Mayers.

 

Se Saj jsme se  zůčastnily třech disciplín:

(po kliknutí na danou disciplínu můžete vzhlédnout video ze závodu)

 

halter open regular – mares 2yrs.old

 

- longe line open regular 2yrs old

 

in-hand trail open regular 2yrs. old

 

Výsledky, kterých Saj dosáhla nás všechny mile překvapily. Nečekali jsme, že se v takové velké konkurenci umístíme. Saj si zasloužila za své výkony velký pytel mrkví :-)

 

O fotografování se postarala Monika Špendlíková - FOTO ŠPENDLA

- fotky k nahlédnutí ZDE

 

 

1097736_10201243351557654_932454781_o.jpg

 

Výsledky:

 

Halter open regular - mares 2yrs.old

- 2 x 6.místo , celkově šestí


Longe line open regular 2yrs old

- 4. místo, celkově čtvrtí


In-hand trail open regular 2yrs. old

- 5.místo


 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář