Jdi na obsah Jdi na menu
 


Westernové závody Čeladná CUP III 2013

3. 9. 2013

Dne 31.8.2013 jsme vyrazily na hobby závody do Čeladné, kde jsme se zůčastnily dvou disciplín - Showmanship at halter a Trail in hand.

 

Po zkrášlení Saj a troše tréninku v místní hale se začla startovat disciplína Showmanship at halter. Se Saj jsme šly až mezi posledníma. Této disciplíny se zůčastnilo 17koní. Saj šlapkala pěkně, v klidu, jen obrat se nám moc nevyvedl - nezůstala stát zadní nohou na místě, ale jednou si přešlápla. Na inspekci se mi ji podařilo postavit na jedničku - krásně nohy v zákrytu za sebou...

 

A když přišlo vyhlašování a zvali zpět na kolbiště prvních šest nejlepších, naše jména zazněla také.

 

Se Saj jsme si vybojovaly krásné 4.místo!

 

1234325_676289012399748_1933872602_n.jpg

 

Druhá disciplína pro nás byla Trail in hand. Při tréninku doma mi vždy tento trail přešla s jedním ťuknutím při klusu přes kavalety. No a tady nezklamala a ťukla taky jednou v klusu. Zbytek trailu přešla krásně bez chyb s plnou soustředěností. Bohužel ale díky mé trémě a nerozvážnosti jsme dostaly za "D" při sidepassu, kde jsem si nepochopitelně přechytla vodítko do druhé ruky :-( V ten moment jsem si to vůbec neuvědomila. Až když pozvali na dekorování šest nejlepších a naše jména tam nezazněla, zahlédla jsem rozhodčího, jak kráčí přímo k nám, a v ten moment mi bylo jasné, že jsme opět dostali za "D". Rozhodčí mi řekl, co jsem zas skonila a opět mi oznámil, že jsme měly vyhrát nebýt toho sidepassu...

 

Ano, ano, chybama se člověk učí. Tak snad to pro mě bude další ponaučení a jak se říká - do třetice  všeho dobrého, tak snad když se zůčastníme posledních závodů Čeladná CUP IV 2013 , tak snad už tam nic nepodělám a konečně nedostanem za "D".

 

Nic méně i tak jsme si přivezly se Saj krásnou růžovou stužku za 4.místo v Showmanship at halteru a k tomu ještě dobrý pocit, že jsme měly vyhrát v Trail in hand.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář